Tour Parkinson 2017

Tour Parkinson Danmark 2017

Bike4Cure og vores hovedsponsorer:
Sinatur – Holbøll – Davinci

indbyder til motionscykelløbet Tour Parkinson Danmark 2017 med TeamFox Brainstormers og Bike4Cure.

Den 19-21. maj 2017

For fjerde gang kan du nu deltage som privatperson eller med et cykelhold i en unik cykeloplevelse. I løbet af 3 dage og 3 etaper cykler vi fra Middelfart til København.

Tour Parkinson Danmark 2017 er en del af Bike4Cure, og med cykelløbet vil vi skabe opmærksomhed om og økonomisk støtte til at finde en kur mod Parkinson sygdommen.

Her kan du se udspecificeret program og etaper for cykelløbet
Se løbspakkerne og priserne (donation)

Spisning, netværk og ophold på Campen Camping på Samsø og Vilvorde Kursuscenter

Som deltagende rytter kommer du til at spise og overnatte på Sinatur Hotelkædens skønne hotel i Middelfart, Campen Camping beliggende i Kolby Kås på Samsø samt Vilvorde Kursuscenter i Charlottenlund.

Søndag sluttes hele cykelløbet af ved Frederiksberg Rådhus i København.

Prisen for at deltage i Tour Parkinson Danmark 2017 er en donation, der via vores danske forening TeamFox Brainstormers vil gå til at støtte forskning og udvikling af en behandling mod Parkinson sygdommen.

Der er mulighed for, at du kan deltage i hele løbet eller alternativt i dele af løbet, således at du kan deltage i dette fantastiske cykelløb ud fra dit behov og formåen.

Logistik og sejlturen til og fra Samsø

Fredag skal vi med den sidste færge fra Hou mod Samsø med afgang kl. 17.00.  Afhængig af hastigheden i de enkelte grupper kan det blive nødvendigt at foretage den sidste del af etapen frem mod Hou med bus. Fra Sælvig til Campen Camping kører vi i samlet flok. Lørdag morgen afgår færgen mod Kalundborg fra Ballen kl. 7.00.

Online træningscoaching inden cykelløbet

Kunne du tænke dig allerede nu, at arbejde med dine personlige mål og motivation med henblik på at opnå en rigtig god deltagelse i Tour Parkinson Danmark 2017.

Så tilbyder fysioterapeut Finn Egeberg Nielsen fra Fyshuset Valby online træningscoaching. Her kan du få udarbejdet en personlig træningsplan – tilpasset din målsætning i forbindelse med Tour Parkinson Danmark 2017.
Træningsplanen bliver tilpasset din dagligdag. En træningsplan giver dig maksimal udbytte af din træning, og det er en optimal forberedelse til Tour Parkinson Danmark 2017.

Fysioterapeut Finn Egeberg Nielsen deltager i selve løbet, tillige med flere af hans dygtige medarbejdere.
De vil være til rådighed for konsultation efter behov om aftenen efter dagens etape. Sikkerhed kommer først!

Selve cykelløbet, tider og trøjer

Vi kører som et hold, og der gives point for den gode team-indsats samt efter en handicaptid på hver etape.

Inden hver etape angiver hver rytter sin forventede køretid, og den rytter fra hver gruppe, som kommer tættest på den forventede tid er etapens “vinder på tid”, og kører i gul trøje dagen efter.

Som noget nyt i år introducerer vi en Bike4cure app, hvor du kan finde relevante informationer herunder kontakt oplysninger til løbsledelse og følgebiler samt har mulighed for at indtaste din forventede køretid. Bike4Cure app’en er tilgængelig til både iPhone, Android og Windowsphone.

Grøn trøje gives til bedste team-player, og udnævnes af holdkaptajnerne.

Bestilling af cykeltøj

I hver løbspakke medfølger en cykeltrøje. Yderligere cykeltøj kan bestilles på biletto.dk. Information om ønsket størrelse skal sendes til bike4cure.parkinson@gmail.com.

TeamFox Brainstormers vil gerne takke vores netværk og sponsorer for deres støtte, som er grundlaget for, at vi kan tilbyde dette fantastiske motionscykelløb, der gerne skulle resultere i en behandling mod Parkinson sygdommen.

Cykling mod Parkinson