Tour Parkinson 2016

Tour Parkinson Danmark 2016

Holdfoto TPD2016

Sinatur – Holbøll – Davinci

Indbyder til motionscykelløbet Tour Parkinson Danmark 2016 med TeamFox Brainstormers og Bike4Cure.

Den 26.-28. maj 2016

Nu kan du deltage som privatperson eller med et cykelhold i en unik cykeloplevelse. I løbet af 3 dage og 3 etaper cykler vi fra Middelfart til København.

Tour Parkinson Danmark 2016 er en del af Bike4Cure, og med cykelløbet vil vi skabe opmærksomhed om og økonomisk støtte til at finde en kur mod Parkinson sygdommen.

Her kan du se udspecificeret program og etaper for cykelløbet.

Spisning, netværk og ophold på Sinatur Hotel

Som deltagende rytter kommer du til at spise og overnatte på Sinatur Hotelkædens skønne hoteller.

Lørdag sluttes hele cykelløbet af med Parkinson Unity Walk, der er en gåtur i centrum af København, som slutter med koncert, underholdning og spisning.

Prisen for at deltage i Tour Parkinson Danmark 2016 er en donation, der via vores danske forening TeamFox Brainstormers vil gå til at støtte forskning og udvikling af en behandling mod Parkinson sygdommen.

Der er mulighed for, at du kan deltage i hele løbet eller alternativt i dele af løbet, således at du kan deltage i dette fantastiske cykelløb ud fra dit behov og formåen.

Logistik og turen over Storebælt

Torsdag slutter cykelløbet i Nyborg, og fredag starter etapen i Næstved. Om natten mellem torsdag og fredag sørger vi for at flytte cykler og materiel over Storebælt, således at Holbøll etapen, der køres fredag, kan starte planmæssigt med alle ryttere klar til start i Næstved. Transport af ryttere fra Nyborg til Næstved vil foregå med bus.

Online træningscoaching inden cykelløbet

Kunne du tænke dig allerede nu, at arbejde med dine personlige mål og motivation med henblik på at opnå en rigtig god deltagelse i Tour Parkinson Danmark 2016.

Så tilbyder fysioterapeut Finn Egeberg Nielsen fra Fyshuset Valby online træningscoaching. Her kan du få udarbejdet en personlig træningsplan – tilpasset din målsætning i forbindelse med Tour Parkinson Danmark 2016.
Træningsplanen bliver tilpasset din dagligdag. En træningsplan giver dig maksimal udbytte af din træning, og det er en optimal forberedelse til Tour Parkinson Danmark 2016.

Fysioterapeut Finn Egeberg Nielsen deltager i selve løbet, hvor også læge Ebbe Niels Ebbesen deltager.
De vil begge være til rådighed for konsultation efter behov om aftenen efter dagens etape. Sikkerhed kommer først!

Selve cykelløbet, tider og trøjer

Vi kører som et hold, og der gives point for den gode team-indsats samt efter en handicaptid på hver etape.

Inden hver etape angiver hver rytter sin forventede køretid og der gives 1 handicappoint for gennemført tid +/- 1 min. i forhold til handicaptiden.
Den rytter, der har færrest point, kører i gul trøje dagen efter. Grøn trøje gives til bedste team-player, og den prikkede trøje gives for bakkepoint og mest spektakulære kørsel.

Samlede vindere af de 3 trøjer går på podiet i København efter lørdagens prolog. Skulle det ske, at det er en og samme rytter, vinder flere trøjer, så går grøn og prikket trøje videre til #2.

Bestilling af cykeltøj

I en løbspakke medfølger en cykeltrøje. Yderligere informationer om bestilling af andet cykeltøj følger.

 

TeamFox Brainstormers vil gerne takke vores netværk og sponsorer for deres støtte, som er grundlaget for, at vi kan tilbyde dette fantastiske motionscykelløb, der gerne skulle resultere i en behandling mod Parkinson sygdommen.

Cykling mod Parkinson