Donation

Vi vil gerne invitere dig at hjælpe os med at finde en kur mod Parkinson sygdommen.

Du har flere muligheder for at hjælpe.

  • Du kan tilbyde din tid
  • Du kan assistere med fundraising
  • Du kan donere penge som privatperson eller som firma
  • Du kan tilmelde dig, din ægtefælle, dine venner, dine kollegaer til at deltage i et unikt cykelløb. Læs mere om cykelløbet her

Jens Rønnemoes Pedersen er NGO hos Team Fox Denmark, som er den danske afdeling af THE MICHAEL J. FOX FOUNDATION, der har webadressen michaeljfox.org.
Jens Rønnemoes Pedersen har taget initiativet til cykelløbet Tour Parkinson Danmark, som fandt sted første gang i 2014.

Specifikt er formålet med dette cykelløb at skaffe finansiering til forskningsmidler med henblik på at finde en kur mod Parkinson sygdommen.
Vi fokuserer på cykelløb af flere årsager. Motion er godt for alle. Cykelsport er specielt gavnligt for mennesker med Parkinsons sygdom; især hvis de cykler hårdt og hurtigt.

Det var konklusionen på en ny amerikansk videnskabelig undersøgelse, der beskriver, hvordan forskerne fandt frem til, at cykling ved især høje hastigheder synes at kunne effektivisere forbindelsen mellem de områder af hjernen, der beskæftiger sig med bevægelse.
Kilde: medicalnewstoday.com/articles/253197.php

Med stor succes afviklede vi Bike4Cure cykelløbet Tour Parkinson Danmark i 2015. Frank Hvam kørte som holdkaptajn sammen med vores hold bestående af Teamfox Brainstormers og tilmeldte cykelrytter.  Grevinde Alexandra, der er protektor for Parkinsonforeningen deltog ligeledes med sin familie. I 2016 deltog Jan Gintberg som protektor i stedet for Frank Hvam, dog kun i en del af løbet pga. tekniske problemer med cyklen.

Arbejdet med Tour Parkinson Danmark 2017 er i fuld gang.

Indbetaling af donation

Du kan indbetale en donation til TeamFox Brainstormers forening på følgende måde.

Med bankoverførelse til Nordea regn. 5501 konto. 6886937219
Med Mobile Pay +45 2261 4143 Bike4Cure

 

Cykling mod Parkinson